Garage

Kennof in Oordegem is een full service punt voor u en uw voertuig.
Ontdek onze diensten en tweedehandswagens.

Zit u met een probleem aan de wagen?
Maakt hij een vreemd geluid en bent u het beu de radio telkens luider te zetten?
Da's natuurlijk nooit fijn,
dus wilt u graag dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Kom langs bij ons, dan gaan onze garagisten meteen aan de slag! We stellen zo snel mogelijk een diagnose, en verhelpen vervolgens het probleem.
Omdat een auto de dag van vandaag niet te missen is, zorgen we er altijd voor dat onze herstellingen op een heel efficiënte manier plaatsvinden, zodat we het ongemak voor u tot een absoluut minimum kunnen beperken! Daarnaast voorzien wij u in tussentijd van een vervangwagen

contact

2dehands wagens

Hebt u het gehad met uw oude wagen en wil u graag een nieuw exemplaar? Dan kan u bij ons terecht voor een jonggebruikte, ongevalvrije tweedehandswagen: een uitstekende oplossing voor uw vervoersprobleem. Wij bieden u altijd 1 jaar garantie aan.

Herstelling & Onderhoud

Wij doen zo goed als alle herstellingen aan uw wagen; gaande van motorproblemen, een kapotte versnellingsbak, plaatsen van een nieuwe ruit tot het herstellen van de remsystemen: zo goed als alles is mogelijk. Bovendien zijn we ook in staat om zelf de problemen vast te stellen. Daarvoor gebruiken we de meest moderne technologieën, zoals een speciaal diagnosesysteem via de computer. Ook voor de herstelling of het onderhoud van uw aircosystemen zit u bij ons goed. We zorgen er uiteraard voor dat de herstelling steeds zo budgetvriendelijk mogelijk verloopt, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de factuur.

Banden & Velgen

Een nieuwe band van goede kwaliteit kent immers een remafstand die vele malen kleiner is dan die van een oude, versleten band. Dit scheelt hem enorm, en kan bij een ongeval soms een wereld van verschil betekenen! Safety First! Daarom is het belangrijk dat u uw wagen op tijd en stond van nieuwe banden voorziet. Bij ons kan u terecht voor nieuwe banden van alle merken. We nemen indien gewenst ook uw oude banden over en zorgen voor de recyclage ervan. Ook voor de herstelling van uw banden, bijvoorbeeld bij een herstelbaar lek, kan u bij ons terecht. . Daarnaast bent u ook voor het wisselen van winter- naar zomerbanden, of omgekeerd, welkom bij ons.

Naast dit alles kan u ook de 'look' van uw wagen bij ons wat verbeteren, bijvoorbeeld door te kiezen voor nieuwe velgen, een upgrade die de uitralling van uw wagen positief kan beïnvloeden. We bieden velgen van verschillende merken aan, in verschillende groottes en met een breed pallet aan mogelijke kleuren en profielen. U kan zelf de velg van uw voorkeur uitkiezen, die we vervolgens op uw wagen monteren.

Carrosserie

Heeft u pech gehad met uw wagen? Een paaltje geraakt tijdens het parkeren?
Of even te kort afgedraaid bij het inrijden van uw garagepoort?
Missen is menselijk, maar vaak met erg lastige gevolgen. Uw koetswerk kan er blijvende schade aan overhouden. Daarom doet u er goed aan om een eventuele kras, bluts of buil meteen uit het koetswerk te laten verwijderen om verdere schade en kosten te vermijden. Wij kunnen ervoor zorgen zodat uw wagen er zo goed als nieuw uitziet, zodat het lijkt alsof er nooit een ongeval heeft plaatsgevonden.

Onze Diensten

Zit u nog met een aantal vragen in verband met onze diensten, of wil u een afspraak maken voor een herstelling of onderhoud? Contacteer ons dan gauw via de contactpagina. Tot binnenkort!

-Aanpassing van de ophanging -Aircoservice -Spuiterij -Carrosserie
-Snelle levering reserveonderdelen -Auto elektriciteit -Motorrevisie -Gespecialiseerde garage
-periodieke onderhoudswerken -Auto-accessoires -Dynamometer -Schokdemper service
-Keuring nazicht en keuren -Autoruiten -Bandenverkoop -Navigatiesystemen
-Koetswerk schadebestekken -Vervangauto -Bandencentrale -Plaatsen trekhaken

gsm


Garage & Carwash: 0475.36.02.52
Winkel & Verhuur 09.369.02.52